Zanzoon - Szuper Mágikus Jinn - A varázslatos gondolatolvasó

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
7.550 Ft (5.945 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 061614
Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Szeretnél valakivel barkohbát játszani, de nincs senki, aki ráérne? Mágikus Jinn – A varázslatos gondolatolvasó majd segít, ő ugyanis soha nem fárad el és soha nem is mondd nemet egy kis kitalálósra!

Jinn a legfejlettebb, legmodernebb és legintelligensebb beszédfelismerő technológiák alkalmazásának köszönhetően nem csak nagyon jó barátod lesz, hanem ezen felül izgalmasabbnál-izgalmasabb kérdezz-felelek partikat is csaphattok együtt.

Mágikus Jinn – A varázslatos gondolatolvasó legnagyobb előnye, hogy pár másodperc alatt bárki, még a legkisebbek is elsajátíthatják a működését. Csak gondolj egy állatra, nyomd meg a Jinn orrát és figyelj jól, mert a mágus kérdéseket tesz fel neked a kitalált élőlény kapcsán, amelyekre négy lehetséges választ adhatsz majd.

Jinn ugyanis nem beszéli még túl jól a nyelvünket, de tökéletesen megérti, ha „igen”, „nem”, „nem tudom” vagy „attól függ” válaszokat kap, így ugyanis képes lesz majd kitalálni, hogy milyen állatra gondoltál, hiszen több mint 300 különböző fajt ismer, ezáltal biztosan nem tudsz kifogni a tudásán.

A Mágikus Jinn segítségével a gyerekek nem csak egy jó beszélgetőpartnerre tesznek szert, hanem fejleszthetik a segítségével kommunikációs képességeiket és beszédkészségüket, miközben lexikális tudásuk is gyarapodhat az állatok világával kapcsolatban, amit a későbbiekben a mindennapokban és az iskolában egyaránt hasznosíthatnak majd.

Mágikus Jinn megújult formában újból hódít. Szuper mágikus Jinn tudását szuper mágikusra fejlesztette. 
Most már nem csak egy állatot talál ki, most már gondolhatsz akár egy gyümölcsre, foglalkozásra, sportágra, ruhára is akár.


A játék 3 db AAA vékony ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. 

Volvó

42030 - LEGO Technic - Távirányítású VOLVO L350F markológép