iMC Toys - Charlie a beszélő papagáj kék kalitkában

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.850 Ft (6.969 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 094215
Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Ha mindig is szerettél volna magadnak egy igazi kisállatot, akkor itt az idő, hogy megismerkedj Charlie-val, a beszélő papagájjal, aki kék kalitkájával garantáltan azonnal belopja majd magát a szívedbe.

Charlie azon túl, hogy egy igazi kis mókazsák, rendkívül cserfes is egyben, szóval vigyázz vele, mert nem mindegy, hogy mit mondasz előtte, hiszen képes arra, hogy gombnyomásra minden szavadat megismételje, méghozzá papagájos hangeffektek és sajátos megjegyzések társaságban.

A beszélő papagájjal igazi élmény lesz a játék, hiszen most végre te taníthatsz meg valakit kedvenc verseidre vagy mondókáidra, de természetesen kezdhetitek a beszédtanulást az alapoktól is, így tanítsd meg például köszönni és illedelmesen viselkedni ezt a pimasz kis jószágot.

Charlie, a beszélő papagáj ugyanakkor nem csak beszélget veled, hanem szívesen meg is hallgat majd, sőt imád a válladon ülni, és ha elfáradt, piros kalitkájában tér nyugovóra. Segítségével garantáltan megnevettetheted családtagjaidat, ezen felül pedig még magadat is jobb kedvre derítheted bárhol, bármikor.

Volvó

42030 - LEGO Technic - Távirányítású VOLVO L350F markológép